eur:
394.18
usd:
369.51
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Elmondta a magyar Jóbarátok-rajongó, hogyan került be a különkiadásba

A felvidéki Agg Attila Ross ikonikus mozdulatával szerepelt a Jóbarátok: Újra együttben.

Azon túl, hogy a hatalmas felhajtás után nem maradtak csalódottak a rajongók a különkiadás után, külön érdekes egy magyar szereplő villanása a műsorban. A show-ba öt rajongót válogattak be, akik elmondhatták az érzéseiket és gondolataikat a népszerű sorozatról. A felvidéki Agg Attila a Lékai vár előtt vette fel videóját, és azoknak üzent, akik nem szeretik a Jóbarátokat: összeütötte a két öklét, ahogy annak idején Ross tette az egyik epizódban a középső ujjal történő mutatás helyett.

Agg Attila a hirado.hu-nak elmesélte: másfél éve keresték meg először a készítők, mert látták, hogy aktív tagja a legnépszerűbb Jóbarátok Facebook-csoportoknak és igazi „hardcore” rajongó. Több egyeztetés előzte meg a rövid videó elkészültét és nagyon örültek annak, hogy egy különleges helyszín, a Lévai vár előtt készül a felvétel.

via GIPHY

"Május 27-én reggel kaptam egy emailt a készítőktől, hogy benne leszek a műsorban és kérik, hogy ezt addig tartsam titokban, míg le nem adják az új Jóbarátokat. Ezt a kisvideót tavaly forgattam, nem került be teljes hosszában, de azt mondják az a pár másodperc amit láthattak a nézők igazán viccesre sikerült" - mondta a szerencsés férfi.

"Egy rajongónak hihetetlen élmény a Jóbarátok különkiadása. Megkönnyeztem, hogy 17 év után láthatom a főszereplőket. A sorozat óta nem voltak így hatan együtt még sehol. Persze volt, hogy a lányok elmentek Jimmy Kimmelhez, vagy Lisa Kudrow elénekelte Taylor Swifttel a Büdös macskát, de a mostani volt az igazi bomba. És az, hogy még én is szerepelhetek benne, sosem gondoltam! Nagyon jó érzés, hisz 20 éve szeretem a sorozatot" – mesélte Attila, aki még New Yorkba is ellátogatott a sorozat ikonikus helyszínére.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×