eur:
394.19
usd:
369.87
bux:
65125.52
2024. április 23. kedd Béla
Barcelona, 2015. május 31.Gerard Piqué, a spanyol Barcelona védője és barátnője, Shakira kolumbiai énekesnő a bajnoki trófeával, miután csapatával 3-1-re legyőzték az Athletic Bilbaót a spanyol labdarúgó Királyi Kupa döntőjében 2015. május 30-án a barcelonai Camp Nou stadionban. (MTI/EPA/Andreu Dalmau)
Nyitókép: MTI/EPA/Andreu Dalmau

Megvédte a Barcát Shakira

"Készen állunk a visszavágásra, mert a futballban mindig van lehetőség erre" - írja Shakira, a Barcelona-sztár, Gerard Piqué élettársa, aki hosszan sorolja közösségi oldalára feltett levelében, miért hálás a csapatnak.

Köszönjük, Barca - kezdi levelét a kolumbiai énekesnő, aki arról írt üzenetében a sokkoló keddi vereség után, milyen sok boldogságot adott a csapat ebben a szezonban: a Barcelona bajnok lett, legyőzte a Real Madridot és kupadöntőbe is jutottak.

A latin zene Grammy-díjas szupersztárja arra is felhívja a figyelmet, hogy a bukásokból is tanulhat az ember, és mindenki láthatja, a Barca focistái is emberek.

Az énekesnő, aki a Barcelona-sztár Gerard Piqué élettársa arra is emlékeztet, mennyi kitartást követel ez az élet nem csak a játékosoktól, de családtagjaiktól is, hiszen minden egyes nap fel kell kelni, és keményen dolgozni kell. A játékosok mellett álló családtagok, feleségek, barátnők és gyerekek „sok erőt, kitartást küldenek az FC Barcelonának” – írta Shakira.

Ki kell mondani, készen állunk a visszavágásra, mert a futballban mindig van lehetőség erre. Ölelést küldök mindenkinek ezen a komor napon, de mindenekelőtt, köszönöm még egyszer – zárta üzenetét a popsztár.

Címlapról ajánljuk
Mostantól rendkívüli helyzetet hirdethetnek a felvidéki medvetámadások miatt

Mostantól rendkívüli helyzetet hirdethetnek a felvidéki medvetámadások miatt

Jóváhagyta a szlovák kormány a problematikus medvék likvidálásáról szóló törvényjavaslatot, de ez nem tartóztatja fel a ragadozókat. Tavaly összesen 14, idén az eddigi négy hónap alatt már több mint tíz alkalommal támadt emberre a barnamedve északi szomszédunknál. Az elmúlt napokban két újabb medvetámadást regisztráltak Szlovákiában. Legutóbb vasárnap, amikor egy önkéntes tűzoltót harapott lábon a vadállat.

Az iszlamizmus „tiktokizálódásától” óv a német alkotmányvédelmi hivatal

A fiatal muszlimok radikalizálódásának veszélyére figyelmeztetett a brandenburgi alkotmányvédelmi hivatal. A hatóság szerint ennek eszköze, különösen a közel-keleti konfliktus óta, a TikTok közösségi platform. A hivatal hangsúlyozta, hogy mindenekelőtt a szalafista influenszerek használják a platform gyors ütemben növekvő "hatókörét".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Hetek óta tartó esés után emelkedtek hétfőn a tőzsdék

Hetek óta tartó esés után emelkedtek hétfőn a tőzsdék

Eseménydús hét előtt állnak a tőzsdék, a befektetők továbbra is kiemelten figyelik az elmúlt hetek kereskedési hangulatát meghatározó közel-keleti eseményeket, de emellett egy másik nagy sztorihoz, a vártnál tartósan magasabbnak bizonyuló amerikai inflációhoz is új muníciót kapunk, ugyanis érkezik majd a Fed kedvenc inflációs mutatója. Mindeközben egyedi részvények szintjén is jelentősebb mozgások várhatók, hiszen a héten beindul a gyorsjelentési dömping az olyan nagy tech vállalatok vezetésével, mint a Microsoft, az Alphabet (Google), és a Meta Platforms. A piac közben igyekszik korrigálni az elmúlt időszakban látott esés után, Európában is feljebb kerültek a vezető indexek, és az USA is emelkedéssel próbálkozik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×