eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Barcelona, 2015. május 31.Gerard Piqué, a spanyol Barcelona védője és barátnője, Shakira kolumbiai énekesnő a bajnoki trófeával, miután csapatával 3-1-re legyőzték az Athletic Bilbaót a spanyol labdarúgó Királyi Kupa döntőjében 2015. május 30-án a barcelonai Camp Nou stadionban. (MTI/EPA/Andreu Dalmau)
Nyitókép: MTI/EPA/Andreu Dalmau

Megvédte a Barcát Shakira

"Készen állunk a visszavágásra, mert a futballban mindig van lehetőség erre" - írja Shakira, a Barcelona-sztár, Gerard Piqué élettársa, aki hosszan sorolja közösségi oldalára feltett levelében, miért hálás a csapatnak.

Köszönjük, Barca - kezdi levelét a kolumbiai énekesnő, aki arról írt üzenetében a sokkoló keddi vereség után, milyen sok boldogságot adott a csapat ebben a szezonban: a Barcelona bajnok lett, legyőzte a Real Madridot és kupadöntőbe is jutottak.

A latin zene Grammy-díjas szupersztárja arra is felhívja a figyelmet, hogy a bukásokból is tanulhat az ember, és mindenki láthatja, a Barca focistái is emberek.

Az énekesnő, aki a Barcelona-sztár Gerard Piqué élettársa arra is emlékeztet, mennyi kitartást követel ez az élet nem csak a játékosoktól, de családtagjaiktól is, hiszen minden egyes nap fel kell kelni, és keményen dolgozni kell. A játékosok mellett álló családtagok, feleségek, barátnők és gyerekek „sok erőt, kitartást küldenek az FC Barcelonának” – írta Shakira.

Ki kell mondani, készen állunk a visszavágásra, mert a futballban mindig van lehetőség erre. Ölelést küldök mindenkinek ezen a komor napon, de mindenekelőtt, köszönöm még egyszer – zárta üzenetét a popsztár.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×