INFORÁDIÓ 
2020. július 12. vasárnap
Dalma, Izabella

andy vajna

vajna tímea

jósnő

Andrew G. Vajna filmproducer, a nemzeti filmszakma megújításáért felelős kormánybiztos érkezik Palácsik Tímea társaságában a 187. Anna-bálra a balatonfüredi Anna Grand Hotel kertjében 2012. július 28-án.

Vajna Tímea sokkos állapotban van - állítja egyik bizalmasa

Infostart

Andy Vajna özvegyének egyik bizalmasa szerint a fiatal nő minden erejével kapaszkodik a tragikus hirtelenséggel elhunyt férjébe.

A Bors megkeresésére a jósnő elmondta: a fiatal özvegynek most minden eddiginél nagyobb szüksége van a támogatásra, mert még az első sokkból sem ocsúdott fel. Sziklaszilárdan viseli ugyan a történteket, de félő, hogy ez nem marad így sokáig.

„Szerintem most még sokkos állapotban van, a rengeteg teendő lefoglalja, de amint megszűnnek körülötte az elrendezni valók, és tudatosul benne, hogy Andy nem jön haza többé, egyszerre minden fájdalom rá fog zúdulni. Most úgy látom, hogy még

a múltba kapaszkodik, nem véletlenül nézegeti állandóan a közös képeiket és a férje fotóit.

Képtelen elengedni őt, folyamatos harcot vív önmagával, a jelennel, és egyelőre még retteg a beláthatatlan jövőtől” – vélekedett a jósnő, aki egy ilyen veszteség után nem érdemes a saját kártyánkban keresni a válaszokat, mert azok téves képet mutathatnak, ha a félelmeinket, érzéseinket, bánatunkat, örömünket kivetítjük a lapokra.

Nyitókép: MTI/Nagy Lajos
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018