eur:
394.42
usd:
370.32
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Andrew G. Vajna filmproducer, a nemzeti filmszakma megújításáért felelős kormánybiztos érkezik Palácsik Tímea társaságában a 187. Anna-bálra a balatonfüredi Anna Grand Hotel kertjében 2012. július 28-án.
Nyitókép: MTI/Nagy Lajos

Vajna Tímea sokkos állapotban van - állítja egyik bizalmasa

Andy Vajna özvegyének egyik bizalmasa szerint a fiatal nő minden erejével kapaszkodik a tragikus hirtelenséggel elhunyt férjébe.

A Bors megkeresésére a jósnő elmondta: a fiatal özvegynek most minden eddiginél nagyobb szüksége van a támogatásra, mert még az első sokkból sem ocsúdott fel. Sziklaszilárdan viseli ugyan a történteket, de félő, hogy ez nem marad így sokáig.

„Szerintem most még sokkos állapotban van, a rengeteg teendő lefoglalja, de amint megszűnnek körülötte az elrendezni valók, és tudatosul benne, hogy Andy nem jön haza többé, egyszerre minden fájdalom rá fog zúdulni. Most úgy látom, hogy még

a múltba kapaszkodik, nem véletlenül nézegeti állandóan a közös képeiket és a férje fotóit.

Képtelen elengedni őt, folyamatos harcot vív önmagával, a jelennel, és egyelőre még retteg a beláthatatlan jövőtől” – vélekedett a jósnő, aki egy ilyen veszteség után nem érdemes a saját kártyánkban keresni a válaszokat, mert azok téves képet mutathatnak, ha a félelmeinket, érzéseinket, bánatunkat, örömünket kivetítjük a lapokra.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×