eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Hihetetlen fordulat a soroksári gyilkosság ügyében

Fatolvajok ölhették meg a futó nőt négy éve - állítja a Borsnak egy titkos telefontanú.

Soroksár külterületén egy 36 éves helybeli nőt, 2013. szeptember 25-én kora este szokásos kocogása közben támadta meg gyilkosa, akit azóta sem találnak. A nyomozó hatóság ingyenesen hívható, anonimitást garantáló „Telefontanú” vonalán negyvennél kevesebben próbáltak információval segíteni. Egyikük most a Borsnak beszélt, a névtelenséget kérő telefontanút épp a legújabb rendőrségi közlemény késztette hívásra.

"Egy ismerősöm a gyilkosság estéjén látott egy fehér színű, koszos furgont. Három személy utazott benne, az ismerősöm úgy írta le őket: három suttyó. A környéken fatolvajként emlegetik őket, az ismerősöm a furgon rendszámát is feljegyezte.

Könnyen lehet, hogy keresztezték Krisztina útját és kötözőzsineg is biztosan volt náluk.

Nem tudom, hogy ez mennyire értékes információ, ezt a nyomozóknak kell eldönteniük, de úgy éreztem, mindenképp értesítenem kell őket. Az ismerősöm nem mert telefonálni, tehát én hívtam fel a Telefontanú vonalat" – mondta a megszólaló, aki úgy gondolja: az általa leírt személyek tevőlegessége egy DNS-vizsgálattal könnyen ellenőrizhető.

A tanú elbeszélése összecseng az új rendőrségi felhívással, amelyben kérik egy világos színű, zárt Mercedes kisteherautó utasainak a jelentkezését. A térfigyelő kamerák által rögzített kocsi a gyilkosság estéjén 20 óra körül az Oázis kertészet előtt haladt el a Vízisport utca felé, majd a Vízisport utcán közlekedett tovább.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×