eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

A sztár borzalmas függősége: napi 36 kávé, 60 cigaretta, 20 Red Bull

Nem lesz könnyű dolguk az orvosoknak azon az arizonai klinikán, ahová elvonókúrára ment Robbie Williams. A gyógyszer- kávé- és nikotin-függő énekes 33. születésnapján szánta rá magát az kezelésre.

Robbie Williams édesanyja szerint az elvonókúra a legjobb ajándék, amit a fia adhatott magának, hozzátéve: egyelőre nem látogatja meg, mert ezt a küzdelmet neki kell lefolytatnia, de ha jobban lesz, természetesen elutazik hozzá.

A mániás depresszióban szenvedő popsztár saját bevallása szerint már hat éve felhagyott az itallal és a kokainnal, de nap nap után küzdenie kell a saját démonjai ellen. Az énekes beszámolt arról is, hogy nem néz olyan filmet, aminek szomorú a vége, mert "így is elég depressziós".

Robbie Williams illegális kábítószerek nélkül is tekintélyes függőségi listát tudhat magáénak: naponta 36 erős dupla eszpresszót, 60 cigarettát és körülbelül 20 doboz Red Bull energiaitalt fogyaszt.

Ezek után nem csoda, hogy hajnali 4-5 előtt nem tud elaludni, akkor is csak altatókkal. Depresszió ellen a nagyon erős és sokak által bírált Seroxat antidepresszánst szedi.

Sokak szerint Robbie hangulatát tovább rontották az újra összeálló Take That - korábbi együttese - sikerei, miközben az ő legutóbbi albuma, a Rudebox visszafogottan szerepelt.

Figyelmeztetésként hatott rá a szupermodell Anna Nicole Smith halála is, az énekes attól tart, hogy ha nem tesz valamit, akkor ugyanilyen sorsra jut.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×