eur:
390.36
usd:
368.53
bux:
55356.93
2023. szeptember 26. kedd Jusztina, Pál
Nyitókép: Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Életveszélyben egy 22 hónapos kisgyerek, magára rántotta a forró vizet

Leforrázta magát egy 22 hónapos kislány Veszprémben pünkösdhétfőn - írja a helyi lap.

A rendőrség vizsgálja a történteket. A gyermeket, aki életveszélyes égési sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter szállította kórházba, ami egy középiskola udvarán tudott leszállni, hogy minél közelebb legyen az esethez.

A veol.hu úgy tudja, eddig ismeretlen körülmények között egy lakásban, a tűzhelyről rántott magára a kislány forró vizet.

A Tények stábja szerint a szülők, akik ebédkészítéshez tették fel forrni a vizet, az eset után azonnal mentőt hívtak, azóta pedig minden percben a kislány mellett vannak a kórházban.

A helyi mentőszolgálat egy munkatársa a híradónak elmondta, hogy a kislányt stabil állapotban szállították a sürgősségi osztályra.

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×