eur:
389.87
usd:
366.19
bux:
55376.1
2023. szeptember 22. péntek Móric
Nyitókép: ATV/YouTube

Megszólalt Kis-Benedek József: kiderült, miért lett rosszul élő adásban - itt megnézheti az inforádiós interjúját

Az orvosok nem találtak komoly problémát a biztonságpolitikai szakértő kivizsgálása során.

Múlt héten az ATV egyik műsora közben lett rosszul Kis-Benedek József, a biztonságpolitikai szakértő most a televízióban mondta el, pontosan mi történt – írja az atv.hu.

A stáb ájulásakor rögtön Kis-Benedek József segítségére sietett, a mentőket is riasztották és a szakértőt a Honvédkórházba szállították, ahol EKG-vizsgálatot végeztek rajta, ami kimutatta, hogy nem súlyos az állapota. Elmondása szerint azon a napon rendkívül túlhajszolta magát, emellett keveset ivott, így ezek együttese okozhatta az ájulást.

Elárulta azt is, hogy a kórházban éjjel kivizsgálták, majd kezelésbe vették, másnap délután egy óra körül pedig haza is engedték. Az orvosok semmi komoly gondot nem találtak nála, a leletei rendben voltak, így ők is arra jutottak, hogy a kimerültség és a kiszáradás okozhatta a problémát.

Kis Benedek József legutóbbi szereplése az Inforádió Aréna c. műsorában:

Címlapról ajánljuk
Jakab Ferenc az emelkedő Covid-esetszámokról: valamennyi védettségünk maradt, de kopott

Jakab Ferenc az emelkedő Covid-esetszámokról: "valamennyi védettségünk maradt, de kopott"

Számítani lehetett arra, hogy új Covid-alvariáns jelenik meg, az esetszámok itthon és Európában is emelkednek, a tünetek viszont enyhék - nyilatkozta az InfoRádiónak a Pécsi Tudományegyetem innovációs rektorhelyettese. Jakab Ferenc, a pécsi Virológiai Nemzeti Laboratórium vezetője szerint a védőoltás hatása mára megkopott, a rendelkezésre álló oltások pedig, ha nem is adnak 100 százalékos védelmet az új törzs ellen, azért továbbra is hatékonyak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×