eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Facebook/Népszava

Új információk és drámai videó a Jókai utcai házomlásról (18+)

Egy térfigyelő kamera rögzítette, amint a földre zuhan a rengeteg tégla, fagerenda és faldíszítő elem.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a főváros VI. kerületében, az Aradi és a Jókai utca kereszteződésében egy ötszintes épület beépítés alatt álló tetőterének falazata omlott le, magával sodorva az alatta lévő erkélyek párkányzatát is. A törmelék a Jókai utcán parkoló gépkocsikra, illetve az úttestre zuhant.

Hatalmas robajjal omlott le a fal, a szemtanúk egy nőt hallottak sikítani. Amikor kifutottak a környező üzletekből, szinte nem látszódott semmi a nagy portól, ami hosszú percekig beborította az utcát, semmit sem lehetett látni.

Három ember zúzódásos sérüléseket szenvedett és sebeik keletkeztek, egy fiatal nő viszont koponyasérüléssel, gerincsérüléssel, belső sérülésekkel vittek kórházba. Mindannyiójukat kórházba szállították.

Több autó összetört, néhány teljesen kilapult, ezeket elfedte a törmelék. A katasztrófavédelem szerint öt autó lett totálkáros. Nemrég az is kiderült, hogy a beépítés alatt álló tetőtérben néhány hete tűzeset történt.

A hvg.hu tudósítója arról számolt be, hogy a rendörök öt, a mentők tíz perc alatt a helyszínen voltak, gyorsan érkezett a segítség.

A felső emeleteken üresek voltak a lakások, és az összetört autókban sem ült senki.

A Jókai utca érintett szakaszát, a Zichy Jenő utca és az Aradi utca között.

A Népszavának sikerült megszereznie az egyik térfigyelő kamera felvételeit a házomlás pillanatáról - megrázó felvétel!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×