eur:
394.96
usd:
363.37
bux:
65450.33
2024. március 19. kedd Bánk, József
Cwick Dávid, az InfoRádió újságírója, a Junior Prima-díj sajtó kategóriájának kitüntetettje (k), mellette Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, a zsűri elnöke (b), Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke (b2), Balogh Gabriella, Net Média Zrt. résztulajdonosa (j2) és Perlusz László, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára (j) a díjátadón a budapesti Larus Étterem és Rendezvényközpontban 2018. november 26-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Junior Prima-díjas az InfoRádió munkatársa

Átadták a Junior Prima-díjat sajtó kategóriában hétfőn Budapesten, a harminc évnél fiatalabb tehetségeket elismerő kitüntetésben idén hatan részesültek, köztük Czwick Dávid, az InfoRádió munkatársa.

Idén 38 jelöltből 31-en kerültek be a válogatóba, közülük választotta ki a zsűri a hat díjazottat. Junior Prima-díjat kapott Czwick Dávid, az InfoRádió munkatársa is. A zsűri tagjai közül Balogh Gabriella, a Portfoliót kiadó Net Média Zrt. résztulajdonosa méltatta Czwick Dávid tevékenységét, szerinte az InfoRádió munkatársa mesterire fejlesztette, hogyan lehet az olyan száraz gazdasági témákról, mint a központi költségvetés vagy egy-egy tőzsdei cég tőzsdei gyorsjelentése, könnyen befogadható, a hallgatókat érdeklő módon beszélni, még akkor is, ha sokszor a műfaj miatt nem tudja adatokkal, grafikonokkal illusztrálni.

Elismerést kapott még

  • Bajnok Artúr, az MTI brüsszeli tudósítója,
  • Előd Fruzsina, az Index újságírója,
  • Hornyák József, a portfolio.hu munkatársa,
  • Lukács Viktor, az M4 sport kommentátora és
  • Szalai Laura, a Magyar Hírlap újságírója.

Az átadóünnepségen Krisán László, a díj mecénási feladatait ellátó KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, az elismerésekről döntő zsűri elnöke kiemelte, olyan szakmai és emberi értéket keresnek a fiatalokban, amelyre jó felhívni a figyelmet. A nettó kétmillió forint pénzjutalommal is járó díj segítség és ösztönzés, elnyerésével olyan önbizalmat kaphatnak a fiatalok, amellyel továbbléphetnek munkájukban - tette hozzá. Krisán László úgy fogalmazott, a média szubjektív terület, emiatt nehéz mérni az eredményeket, hiszen minden tudósító és riporter önálló személyiség, aki beleviszi a saját gondolatait a munkájába, ugyanakkor objektívnek is kell lenniük, mindez pedig komoly felelősséget jelent.

A képen a díjazottak balról jobbra: Hornyák József, Bajnok Artúr, Előd Fruzsina, Szalai Laura, Lukács Viktor, Czwick Dávid.
A képen a díjazottak balról jobbra: Hornyák József, Bajnok Artúr, Előd Fruzsina, Szalai Laura, Lukács Viktor, Czwick Dávid.

A zsűri tagja volt Balogh Gabriella, a Net Média Zrt. résztulajdonosa, Holló Márta, az ATV műsorvezetője, Azurák Csaba, a TV2 műsorvezetője, Galambos István, az MTVA programigazgatója, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Perlusz László, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára, Tallai Gábor, a Fiatal Írók Szövetségének alapító tagja, Vaszily Miklós, az Echo TV vezérigazgatója és Krisán László.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×