eur:
392.38
usd:
365.65
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Férfi vízilabda BL - A Posillipót is legyőzte az OSC

A csütörtöki döntetlen, majd a péntek délelőtti győzelem után harmadik csoportmérkőzésén újból nyert az OSC, amely péntek este az olasz Posillipo ellen diadalmaskodott kilenc góllal a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 2014/15-ös szezonjának első selejtezőszakaszában, Marseille-ben.

Eredmény:
Férfi BL-selejtező, első szakasz, A csoport (a magyar szövetség honlapja szerint):
A Híd-OSC-Újbuda - CN Posillipo (olasz) 10-1 (2-0, 0-1, 6-0, 2-0)

A magyar csapat góldobói: Kovács G. 3, Kayes, Salamon, Juhász 2-2, Graham 1

A bajnoki bronzérmes Szeged helyén induló - a bajnokságban a 13. helyen végzett, de az új szezonra alaposan megerősített - OSC szombaton a grúz Tbiliszivel játszik 17.30 órai kezdettel, majd a zárónapon a házigazdák csapata, a CN Marseille következik 12.30 órától.

A franciaországi városban zajló tornáról az első öt folytathatja a BL-selejtező második fordulójában, az OSC már továbbjutott.

A magyar csapat eddigi eredményei:
csütörtök:
OSC-Szpartak Volgograd (orosz) 9-9
péntek:
OSC-Radnicki Kragujevac (szerb) 8-4

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×