eur:
391.03
usd:
366.08
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

A Fradi edzője cáfolja, hogy perrel fenyegetne

Nem számít perre a Ferencváros női kézilabdacsapatát működtető cég ügyvezető igazgatója és az együttes nyáron távozó vezetőedzője sem. A klub jelentős összeggel tartozik Zsiga Gyulának, aki a szezon előtt három évre szóló szerződést írt alá az FTC-vel.

Zsiga Gyula, a Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője az InfoRádió megkeresésére azt mondta: a sportnapilapban megjelentetekkel ellentétben nem is volt szó arról, hogy perrel fenyegetné az együttest működtető céget. Azt ugyanakkor elismerte, hogy ő maga kezdeményezte a közös megegyezéssel történő szerződésbontást Maglódi Lajos ügyvezető igazgatónak, éa a részletekre is javaslatot tett.

"Semmiféle pereskedésről, jogorvoslatról nem beszéltem. Felajánlottam, hogy ha nem egyeznek az elképzeléseink, akkor közös megegyezéssel bontsunk szerződést. Természetes, hogy meg szeretném kapni az elmaradt fizetésemet, és miután 2010-ig szól a szerződésem, egy korrekt ajánlatot tettem arra, hogy egy jóval rövidebb időszakra járó pénzemhez hozzájussak" - mondta a szakember.

Zsiga Gyulához hasonlóan Maglódi Lajos sem számít perre.

"Eddig is normális volt köztünk a viszonyt, bízom benne, hogy ezután is így marad. Megpróbáljuk úgy felbontani a szerződést, hogy az mindkét fél számára kedvező legyen. Hangsúlyozom: mindenféle pereskedés nélkül" - fogalmazott Maglódi Lajos.

Az ügyvezető az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy a szezon eddigi szakmai eredményeivel nem elégedetlen. Az FTC a bajnokságban a harmadik helyen áll, a Magyar Kupában pedig bejutott a hétvégi négyes döntőbe.

Az InfoRádió úgy tudja, hogy a játékosok egy része nem elégedett a csapatnál zajló szakmai munkával.

Maglódi Lajos elismerte, hogy az együttest működtető cég adósságállománya a csúszó fizetések miatt az elmúlt időszakban is nőtt, de bízik benne, hogy hamarosan ismét pontosan tudnak fizetni.

Az ügyvezető szerdán az InfoRádióban hozta nyilvánosságra, hogy Zsiga Gyula a szezon végén minden bizonnyal távozik a klubtól, és már dolgozik a trénernek járó pénz előteremtésén.

Maglódi Lajos arra a kérdésre, hogy keresi-e már Zsiga Gyula utódját, azt mondta, hogy nézelődik a lehetséges jelöltek között.

Az InfoRádió úgy tudja, hogy Elek Gábor, az FTC ifjúsági csapatának edzője a legesélyesebb a szakvezetői posztra.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×