eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Újabb fordulat a Dózsa György úti halálos baleset ügyében

Újabb fordulat a Dózsa György úti halálos baleset ügyében

Nem vezethetett volna a tragédia időpontjában, mert már jóval korábban bevonták a Dózsa György úti halálos baleset egyik érintettjének, a Mercedes kabriót vezető M. Richárdnak a jogosítványát.

Már jóval a két halálos áldozattal járó Dózsa György úti baleset előtt bevonták M. Richárd vezetői engedélyét, így

a férfi nem is vezethetett volna a tragédia időpontjában

– erősítette meg a PestiSrácok.hu információit az ügyben halálos közúti közlekedési baleset gondatlan okozása miatt nyomozást folytató Budapesti Rendőr-főkapitányság.

M. Richárd vezette azt a Mercedes kabriót, amely egy Citroennel karambolozott a fővárosi Dózsa György úton néhány héttel ezelőtt. A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen meghalt, hárman súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek. A súlyos sérültek közül egy 37 éves budapesti férfi a kórházba szállítást követően életét vesztette. Ha kiderül, hogy M. Richárd felelős a tragédiáért, akkor a bíróság a jogosítvány nélküli vezetést súlyosbító körülményként fogja értékelni.

Az ügy vizsgálata jelenleg is folyamatban van és a rendőrség tájékoztatása szerint eddig még senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként, igaz, a kecskeméti maffiaper volt vádlottját múlt pénteken előállította a rendőrség: a férfi éppen a II. kerületi Kapy úton haladt a Mercedesével, amikor a készenléti rendőrség munkatársai elfogták, majd az illetékes kapitányságra vitték, ahol

"eltiltás hatálya alatt történt járművezetés" miatt kilencvenezer forintos pénzbírságot szabtak ki rá,

majd elengedték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban támadnak, a tengeren nagy veszteség érhette őket - Háborús híreink vasárnap

Az oroszok Harkivban nyomulnak előre, szombaton egy falu elfoglalását jelentette be az orosz védelmi minisztérium. Közben Ukrajna lőszerhiánnyal küzd, és a harkivi frontról több ezer civilt evakuáltak. Tegnap életbe lépett az új törvény, amely átalakítja a hadsereg mozgósításának módját. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elutasította Emmanuel Macron francia elnök javaslatát az Oroszország és Ukrajna közötti ideiglenes tűzszünetre a párizsi olimpia alatt. Szombaton ebben a cikkünkben számolunk be a háború legfontosabb eseményeiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×