Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Csalók kopasztják meg a lakásvásárlókat - Vigyázzanak!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A csalók olyan fővárosi ingatlanokat kínáltak eladásra, amelyek értékesítésére nem kaptak megbízást.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat M. Ferenc 49 éves és J. Éva 52 éves budapesti lakosok, valamint 65 éves komáromi társuk ellen csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint M. Ferenc és társai ingatlanok értékesítésével foglalkozó honlapon olyan önkormányzati lakásokat hirdettek meg, amelyek értékesítésére nem kaptak megbízást. A csalók egy Budapest XIII., Váci úti irodaházban a lakások adás-vételével kapcsolatban előleget és ügyvédi költséget vettek át a tévedésbe ejtett sértettektől - írja a police.hu.

A rendőrök november 24-én irodájukban elfogták az elkövetőket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akik sérelmére a fenti személyek hasonló módszerrel bűncselekményt követtek el, jelentkezzenek személyesen a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányságán a 1135 Budapest, Szabolcs utca 36. szám alatt, hívják a 06-1-236-2800 telefonszámot, vagy a bűnügyi számra hivatkozva – névtelenségük megőrzése mellett – tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámon, illetve a 107-es és a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.