eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

"Magyarországon a bizonytalanság és a kedvetlenség jellemző"

Magyarországon az elbizonytalanodás, a pesszimista hangulat a jellemző - mondta el az InfoRádió Aréna című műsorában a Szonda Ipsos véleménykutatási igazgatója. Závecz Tiborral kiemelte: a politika felülír mindent. Hozzátette: a létbiztonsággal kapcsolatos kérdések foglalkoztatják a leginkább ma a magyarokat.

A létbiztonsággal és a közbiztonsággal kapcsolatos témakörök foglalkoztatják leginkább az embereket - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Závecz Tibor.

A Szonda Ipsos véleménykutatási igazgatója kifejtette, hogy a megélhetéssel és az egészséggel kapcsolatos témák átjárják az emberek gondolkodását.

Nincs nyugtalanság, de a bizonytalanság, a kedvetlenség és a pesszimizmus jelei érezhetőek Magyarországon - hangsúlyozta Závecz Tibor.

Závecz Tibor közölte: a Fidesz szimpatizánsok 90 százaléka szerint rossz irányba halad az ország, míg az MSZP-tábor 55 százaléka pozitív véleménnyel rendelkezik.

A politika felülír mindent - emelte ki a Szonda Ipsos véleménykutatási igazgatója. Kifejtette: a két Magyarország illusztrációja, hogy az azonos társadalmi helyzetű emberek közül az MSZP-s 75 százalékos valószínűséggel azt mondja, hogy jó felé megyünk, míg a fideszes 86 százalékos eséllyel azon a véleményen van, hogy rossz irányba haladnak a dolgok az országban.

Hanganyag: Szûcs Péter

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×