eur:
389.73
usd:
362.8
bux:
68035.83
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A tűzijátékot szervező cég saját vendégeit figyelmeztette a viharra?

Az Index értesülései szerint a tűzijátékot szervező cég saját exkluzív vendégeit sms-ben értesítette arról, hogy vihar lesz vasárnap este. A Nexus Reklámügynökség nem nyilatkozik.

A vasárnapi tűzijátékot a Miniszterelnöki Hivatal megbízásából a Nexus Reklámügynökség szervezte. Az InfoRádió megkereste a céget, ott azonban közölték, hogy nem nyilatkoznak, mert álláspontjuk szerint erre csak a megbízónak, tehát a Miniszterelnöki Hivatalnak van joga.

Az Index úgy tudja, hogy a Nexus vasárnap sms-ben értesítette VIP-vendégeit arról, hogy jégeső és szélvihar közeleg, ezért hozzanak magukkal esőkabátot arra a hajóra, amelyről a tűzijátékot nézték.

A családtagokkal együtt közel 200 fős VIP-vendégkör jórészét a Nexussal hosszú ideje együttműködő Magyar-Görög Üzleti Tanács hívta meg. A tanács titkára, Jánosi György az Indexnek elmondta, hogy a listán szerepelt többek között Somogyi Ferenc volt külügyminiszter, valamint Bartha Ferenc, a Trigránit Rt. társelnöke, de ők nem értek oda az indulásig.

Az Index információi szerint a hajón volt viszont Újhelyi István, az MSZP alelnöke és Dávid Ibolya, az MDF elnöke. A dunai kompon este kilenc óra körül felborultak az asztalok, eldőlt a színpad és csúszkáltak a székek. A hajón egyetlen védett hely sem volt.

A vihar szétszaggatta a sátrat és a padokat is arrébb tolta, a szocialista politikus testével védte a gyermekeit, majd a gépházban kerestek menedéket. A szervezők 150 viharkabátot osztottak szét - írja az Index, tehát ez is arra utalhat, hogy a Nexus tudta, hogy vihar lesz, mégis elindították a tűzijátékot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×