eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Nyitókép: Pixabay

Fontos újítások érkeztek a Skype-ra

Jelentős változások jönnek a videohívásoknál.

A Microsoft egy hónap után ismét frissített a Skype-on, elérhető a 8.62 verzió. Több új funkció érkezett, elsősorban a videohívásokat érintik. Előre beállított háttérképek készültek, ezeket alighanem a jome-office inspirálta, mert hat közül lehet választani, és a nevük: Blur, Office1, OuterWorlds, Lab, Office2 és Room.

Megnöveltélk az egyszerre látható partnerek számát is a csoportos hívások során. A mobil eszközök közül tableten most egyszerre akár 9 embert is láthatunk, a telefonnál nyolc a határ, az asztali változaton 9-ről 12-re nőtt ez a szám.

Ezek mellett a Microsoft javított az üzenetek szinkronizálásán, valamint az app stabilitásán. Az iPhone-osok megkapják a háttér elmosódottá tevésének lehetőségét is – írja a hvg.hu.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×