eur:
392.16
usd:
366.4
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Szentpétervár, 2018. június 22.A brazil Neymar ünnepel, miután gólt szerzett az oroszországi labdarúgó-világbajnokság E csoportjának második fordulójában játszott Brazília - Costa Rica mérkőzésen a Szentpétervár Stadionban 2018. június 22-én. (MTI/AP/Dmitrij Loveckij)
Nyitókép: Dmitrij Loveckij

Kiszenvedték a győzelmet Neymarék

Brazília két kései góllal győzte le Costa Ricát Szentpéterváron, a labdarúgó-világbajnokságon. A dél-amerikai együttesnek ez volt az első sikere, Costa Rica pedig második vereségével már biztos kieső.

Az első félidő a várakozásoknak megfelelően nagy brazil fölényt hozott, ez azonban meddőnek bizonyult, az elsősorban a beívelésekre építő dél-amerikai csapat csak elvétve találta el a kaput. A jól védekező rivális néha kijött a szorításból, egy-egy veszélyes kontratámadást is vezetett, de a kapuk szinte alig forogtak veszélyben.

A második játékrész hatalmas brazil helyzetekkel indult, de vagy Navas, vagy a keresztléc, vagy az egyik védő mindig hárítani tudott. A folytatásban is ők irányítottak, az ellenfél csak pillanatokra szabadult ki a saját térfeléről. A 78. percben Neymar lerántásáért előbb 11-est ítélt a bíró, majd a videóelemzés után visszavonta az ítéletét.

A hajrában továbbra is a brazilok nyomtak, s végül két, a hosszabbításban született találattal sikerült megtörniük Costa Ricát: előbb Gabriel Jesus labdaátvétele után Coutinho robbant be, és bombázott a kapuba, majd Costa passzát lőtte be Neymar közelről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×