eur:
392.73
usd:
365.88
bux:
66626.48
2024. április 26. péntek Ervin
A szerb Novak Djokovic cipője az osztrák Dominic Thiem ellen játszott mérkőzésen a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjében a párizsi Roland Garros Stadionban 2019. június 8-án.
Nyitókép: Srdjan Suki

Roland Garros: leléptették a labdaszedőt eltaláló párost - videó

A japán-indonéz női páros egyike véletlenül fejbe talált labdával egy labdaszedőt a francia nyílt teniszbajnokságon.

Kato Miju és Aldila Sutjiadi 16. helyen kiemelt duója a nyolcaddöntőben 6:7, 3:1-re állt a cseh Marie Bouzkova és spanyol Sara Sorribes Tormo ellen, amikor a japán Kato egy gém végén átütötte a labdát a túloldalra - mivel az ellenfél adogatása következett -, és eltalált egy labdaszedő lányt, aki időben elfordult, és a sapkás fejét hátulról ütötte meg a filcgolyó.

A "tettes" rögtön átment elnézést kérni, de nem tudta megvigasztalni a zokogó lányt. A mérkőzésvezető először figyelmeztetésben részesítette az ázsiai párost, ám miután Bouzkováék jelezték neki, hogy a labdaszedő továbbra is sír, odahívta felettesét, majd rövid tanácskozás után bejelentette, hogy kizárja a japán-indonéz kettőst.

A leléptetett páros hitetlenkedve fogadta az ítéletet, Kato is elsírta magát, a közönség pedig hangos nemtetszését fejezte ki, miközben a játékosok levonultak a 14-es pályáról.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×