eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Karim Benzema, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája D csoportjának negyedik fordulójában játszott Real Madrid - Sahtar Donyeck mérkőzésen Madridban 2021. november 3-án.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

Karim Benzema elhagyja a Real Madridot?

A budapesti futballfórumon (Football Forum 2023 Hungary) videókapcsolásban bejelentkező olasz újságíró, Fabrizio Romano arról is beszélt, hogy érdemes lesz figyelni a következő napokban a Karim Benzemával kapcsolatos híreket.

Az olasz újságíró este azt közölte twitter csatornáján, hogy „hatalmas, nagy ajánlatot kapott Karim Benzema egy szaúdi klubtól – a Real Madrid Benzema táborától azt a tájékoztatást kapta, hogy a játékos komolyan fontolgatja ezt, és hamarosan dönt.”

A Real Madrid készen állna Benzemát 2024-ig szerződtetni, ha a középcsatár hajlandó maradni.

Közben egy számítógépes trükk segítségével valószínűsíthetővé vált, melyik szaúdi klubról van szó. A képen Benzemát az ottani liga élén álló al-Ittihad mezébe bújtatták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×