eur:
389.02
usd:
367.67
bux:
55816.79
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Karim Benzema, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája D csoportjának negyedik fordulójában játszott Real Madrid - Sahtar Donyeck mérkőzésen Madridban 2021. november 3-án.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

Karim Benzema elhagyja a Real Madridot?

A budapesti futballfórumon (Football Forum 2023 Hungary) videókapcsolásban bejelentkező olasz újságíró, Fabrizio Romano arról is beszélt, hogy érdemes lesz figyelni a következő napokban a Karim Benzemával kapcsolatos híreket.

Az olasz újságíró este azt közölte twitter csatornáján, hogy „hatalmas, nagy ajánlatot kapott Karim Benzema egy szaúdi klubtól – a Real Madrid Benzema táborától azt a tájékoztatást kapta, hogy a játékos komolyan fontolgatja ezt, és hamarosan dönt.”

A Real Madrid készen állna Benzemát 2024-ig szerződtetni, ha a középcsatár hajlandó maradni.

Közben egy számítógépes trükk segítségével valószínűsíthetővé vált, melyik szaúdi klubról van szó. A képen Benzemát az ottani liga élén álló al-Ittihad mezébe bújtatták.

Címlapról ajánljuk
Bóka János: az uniós ígérgetés ellenére nem sok minden történt

Bóka János: az uniós ígérgetés ellenére nem sok minden történt

Európai Unió jövőbeli bővítése volt a legfőbb téma az EU Általános Ügyek Tanácsa Spanyolországban tartott informális ülésén. A tanácskozás részt vett Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter, akinek az elmondása szerint a tagállamok fokozatos integrációval gyorsítanák a Nyugat-Balkáni országok csatlakozását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×