eur:
395.39
usd:
366.42
bux:
65496.49
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A trófea a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája csapatbeosztásának sorsolásán az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA nyoni székházában 2019. augusztus 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

Előnyt szerzett a Bayern Párizsban

A Bayern München idegenben, az AC Milan otthon szerzett egygólos előnyt a labdarúgó Bajnokok ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésein. Kylian Mbappé, nem teljesen egészségesen beállt, fel is rázta a csapatát, de csak lesgólokig jutott.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-0. Thomas Müller a németeknél, Kylian Mbappé a franciáknál leült a kispadra, egyikük sem egészséges. A PSG-ben kezd a mindössze tizenhat éves, 2006. március 8-án született Warren Zaire-Emery. Tizenegy francia élvonalbeli bajnoki van már mögötte.

AC MILAN–TOTTENHAM HOTSPUR 0-0: Az Arsenal és a Chelsea korábbi csatára, Olivier Giroud kezd a Milanban. A Spursben három olyan futballista is akad, Romero, Perisic és Kulusevski, aki korábban a Serie A-ban is futballozott. Nem szólva az angolok olasz edzőjéről, Antonio Contéról.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-0. Párizsban (és Milánóban is) egyperces tiszteletadással kezdődött a mérkőzés, a törökországi és szíriai áldozatokra emlékezve.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-0. Aktívan kezdett a Bayern Choupo-Motingé volt az első lövés. Az első tíz percben a bajorok birtokolták többet a labdát.

AC MILAN–TOTTENHAM HOTSPUR 1-0: A Milan ilyen kezdésről álmodott. Brahim Diaz a hetedik percben bevette Forster kapuját.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-0. Továbbra is a Bayern a kezdeményező, mintha a PSG csak a kontrákra alapozna.

AC MILAN–TOTTENHAM HOTSPUR 1-0: Tatarusanu, a Milan román kapusa, akit sok kritika ért az utóbbi hetekben, megint hibázott, szerencséjére passzát Dejan Kulusevski nem érte el.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-0. Az első bő félórában a bajorok 31 százalékban birtokolták a labdát.

AC MILAN–TOTTENHAM HOTSPUR 1-0: A Tottenham többet birtookolja a labdát, de helyzete a Milannak volt, Théo Hernnadez kezdeményezett.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-0. A 43. percben Joshue Kimmich 18 méteres lövése elment a lábak között, de Donnarumma vetődve megfogta a labdát.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-0. Az első félidő hosszabbításában Lionel Messi kiharcolt egy (viszonylag) kapuközeli szabadrúgást. A szabadrúgásból belelőtte a labdát a sorfalba. Félidő.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-1. Az 53. percben Kingsley Coman révén előnybe került a Bayern. A párizsi születésű csatár egyedül maradt a jobbösszekötő helyén a tizenhatoson belül, kapásból a hálóba lőtte a labdát. Bravúrral Donnarumma védhetett volna, de nem tudott.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-1. Christophe Galtier, a PSG vezetőedzője, miután hátrányba került a csapata, beküldte Soler és Zaire-Enemy helyére Mbappét és Fabian Ruízt.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-1. A 63. percben a másik ex-PSG játékos, Choupo-Moting kapura lőtt, Donnarumma a kapufára ütötte. A szögletből Pavard fejelt, Donnarumma megint védett.

AC MILAN–TOTTENHAM HOTSPUR 1-0: A portugál Leao nagyon elevenül futballozik, veszélyes a Spurs kapujára, de nem változott az állás a San Siróban.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-1. Kylian Mbappé megugrott, gólhelyzetbe került, Sommer fejjel védett! A kipattanó labdát Neymar kapura lőtte, majd az ismét Mbappé elé került, aki a hálóba lőtt. De már lesről.

AC MILAN–TOTTENHAM HOTSPUR 1-0: Charles de Ketelaere beállt, s rögtön növelhette volna a milan előnyét. Giroud megnyert egy fejpárbajt, a belga elé került a labda, aki a kapu mellé lőtt.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-1. Nuno Mendes elviharzott a bal oldalon, középre adta a labdát, az érkező Kylian Mbappé pedig a hálóba vágta. A portugál balhátvéd azonban lesről indult, de ért a gól.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-1. Nuno Mendes újabb akciója után Lionel Messi lőtt, Benjamin Pavard bravúrosan blokkolta a lövést.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-1. Három perc alatt háromszor kerültek helyzetbe a párizsiak, Vitinha lövését védte Sommer.

AC MILAN–TOTTENHAM HOTSPUR 1-0: Eric Dier fejjel veszélyeztett, de nem tudott kiegyenlíteni.

PSG–BAYERN MÜNCHEN 0-1. Vége a mérkőzésnek, előnyt szerzett a Bayern.

AC MILAN–TOTTENHAM HOTSPUR 1-0: Az olaszok várják majd előnnyel a visszavágót.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×