eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó és férje, edzője, Shane Tusup a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón a Merkapt Maraton Sportközpontban 2016. szeptember 17-én.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Ha Katinka felkérne, tudnék segíteni - Shane Tusup ajánlja magát

Hosszú Katinkának folytatnia kellene az úszást és ha felkérné, akkor segítene neki - ezeket Shane Tusup mondta egy lapinterjúban. Az amerikai edző jelenleg szabadúszó, de közben dolgozik.

A magyar sportnak szüksége van olyan ikonokra, mint ő - így beszélt volt feleségéről Shane Tusup a Blikknek adott interjújában. Az amerikai edző szerint ő profi edző, és szabadúszó, ha valakinek szüksége van a segítségemre, nem teszem le a telefont. Főleg nem egy magyar hősnek.

Az extravagáns edző, aki évekig Hosszú Katinka férje volt arról is beszélt, hogy jelenleg Nagy Viktória, 13-szoros Európa-bajnok akrobatikus fitneszversenyző felkészítésében vesz részt, és bízik benne, hogy újabb világbajnoki címet tud szerezni vele.

Az interjúban szóba kerül az is, hogy focistákat is készített fel, valamint ajánlotta magát szövetségi kapitánynak is.

Budapest, 2015. augusztus 15.
Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Újpest FC– Budapest Honvéd mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2015. augusztus 15-én.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Ez geg volt - tisztázza a helyzetet Shane Tususp, és azonnal hozzátette: Marco Rossi kezében tökéletes helyen van a karmesteri pálca, ettől függetlenül, ha tudok, és van rá igény, bármikor állok a szakmai stáb rendelkezésére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×