eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, az MLSZ-életműdíjasa az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Mészöly Kálmán fiával együtt ünnepelte a Vasas feljutását

„Boldog vagyok, hogy a következő bajnokságban újra legyőzhetjük a Ferencvárost” - mondta Mészöly Kálmán rögtön azután, hogy a Vasas újra feljutott az első osztályba. A Szőke Szikla fröccsel ünnepelte meg a nagy napot.

A magyar foci egyik legnagyobb legendáját a Blikk érte el. A lap arról írt, hogy a Mészöly Kálmán, aki játékosként és kapitányként is vezére volt a válogatottnak, legyőzve több betegséget, most tiszta szívből ünnepli imádott futballcsapata, a Vasas feljutását. A Szőke Sziklának ebben egy laza fröccs is segített, amit Géza fiával ivott meg.

– Sokszor mondtam fiamnak, hogy okos gyerek, és érti a futballt – emlékezett Mészöly Kálmán. – Néhány hete azt kérdeztem tőle: mi lesz, ha épp a Haladás, a klub, amely megint befogadta őt, veszi el a feljutást a Vasastól? Hogy nézel akkor a szemembe a vasárnapi ebédnél? Mire ő azt felelte:

Apu, ne aggódj, annak a meccsnek már nem lesz tétje, a Vasas addigra feljut.

Igaza lett, és amikor vasárnap eljött hozzám, átöleltük egymást, csináltam két fröccsöt, finom száraz rozéból, és azzal koccintottunk. Boldog vagyok, hogy a következő bajnokságban újra legyőzhetjük a Ferencvárost az Üllői úton, mint ahogy a mi időnkben a Népstadionban tettük ugyanezt - foglalta össze a lap. Mészöly Kálmán a beszélgetést azzal zárta, hogy fiával a fröccsözés közben megbeszélték, az első hazai bajnokira kimennek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×