eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
ISTANBUL, TURKEY - MARCH 14: Filip Novak (37) of Fenerbahce celebrates with his team mates after scoring a goal during the Turkish Super Lig week 30 match between Fenerbahce and Genclerbirligi at Ulker Stadium in Istanbul, Turkey on March 14, 2021. (Photo by Serhat Cagdas/Anadolu Agency via Getty Images)
Nyitókép: Serhat Cagdas/Anadolu Agency via Getty Images

Gigantikus fizetést ajánl a Chelsea Szalai Attilának

A Bajnokok Ligája-győztes, kész kifizetni a magyar futballista 23,4 millió eurós kivásárlási árát is.

Már jó ideje keringenek hírek a sportsajtóban arról, hogy a török labdarúgó-élvonalbeli Fenerbahcében játszó Szalai Attila rangosabb bajnokságban és klubban folytathatja pályafutását. Az azonban igazi szenzáció, hogy a legkitartóbb kérője a Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea.

A török CNN beszámolója szerint a Chelseanek jó esélyes van Szalai szerződtetésére. Az angol klub sajtóhírek szerint 23,4 millió eurót fizetne a játékosért a Fenerbahcének a téli (2022 január) átigazolási időszakban – írja az NSO. Szalai a török portál szerint tud a Chelsea érdeklődéséről, örül neki, szeretne a világ legerősebb bajnokságában játszani. A londoniak az előző évad óta folyamatosan figyelik a magyar válogatott játékosát, és készek kifizetni az érte kért összeget.

A szintén török Ajansspor pedig már tényként számolt be a lehetséges transzferről, s amellett, hogy megerősítette a 23,4 millió eurós átigazolási díjat, arról is írt, hogy Szalai hatéves szerződést írhat alá a londoniakkal idényként 4 millió eurós fizetésért, ami szerdai árfolyamon több mint havi 120 millió forintot jelent. A fizetése megközelítené az angol válogatott Mason Mount bérét, de így is csak a keret 19. legjobban fizetett játékosa lenne.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rendszeresen monitorozza az általános többlethalálozás alakulását idehaza a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Survaillance Központja. A napokban megjelent gyorselemzésükben a járványügyi szakemberek kiemelték: 2023 utolsó heteiben 7% többlethalálozás volt megfigyelhető a 2014-2019-es (vagyis Covid-járvány előtti) évek azonos időszakához képest. Az idősek esetében sajnos ebből a szempontból még súlyosabb volt a tavaly év vége.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×