eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A Portugál Labdarúgó-szövetség által közreadott képen Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott játékosa szobájának erkélyén, Oeirasban 2020. október 13-án, a válogatott edzése alatt. A szövetség bejelentette, hogy Cristiano Ronaldo megfertőződött az új koronavírussal, és bár tünetmentes, nem játszhat a Svédország elleni esti lisszaboni mérkőzésen a labdarúgó Nemzetek Ligájában.
Nyitókép: MTI/EPA/Portugál Labdarúgó-szövetség/Diogo Pinto

Cristiano Ronaldónak elege van, hazamegy

Egykori portugál klubjában, a Sportingban akarja befejezni a pályafutását a Juventus csatára.

Nem sikerült az idei éve a Juventusszal Cristiano Ronaldónak, a hétvégén eldőlt, hogy a BL-kiesés után a bajnoki címvédés sem jön össze, és egyre valószínűbb, hogy a 36 éves portugál támadó nem tölti ki Torinóban a 2022-ig szóló szerződését.

Most a portugál Record címlapsztoriban számol be arról, hogy Ronaldo hazatérne, és a Sportingban fejezné be karrierjét, és 40 éves koráig futballozna még. A lap szerint a családja is szorgalmazza a vártnál korábbi hazatérést.

Korábban állítólag Ronaldo bejelentkezett előző klubjához, a Real Madridhoz, ahonnan 2018-ban viharos körülmények között – 100 millió euró ellenében – távozott, de hiába adott formális ajánlatot is menedzsere, Jorge Mendes Florentino Perez elnöknek, a madridiaknak nem kellett a klubtörténet legeredményesebb csatára.

Összeboronálták már Ronaldót másik volt kubjával, a Manchester Uniteddel is, ahonnan még 2009-ben költözött Madridba. A La Gazzetta dell Sport úgy értesült, hogy a csatár még jóval szerényebb fizetésért is visszatérne az Old Traffordra.

A Marca szerint azonban most a harmadik exklubja is beszáll a Ronaldóért folytatott versenybe, és nem is esélytelenül.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×