eur:
393.67
usd:
369.29
bux:
65816.93
2024. április 23. kedd Béla
A győztes német Mick Schumacher, a PREMA Racing versenyzője a Forma-2-es verseny második futamánank eredményhirdetésén a Forma-1-es Magyar Nagydíj futama előtt a mogyoródi Hungaroringen 2019. augusztus 4-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A hétvégén már Schumacher vezet a Forma–1-ben

Német sajtóértesülés szerint a Toszkán Nagydíjon a Ferrari autóba ülteti Michael Schumacher fiát, a Forma–2-es Micket.

A Forma–2-ben idén a Ferrari három neveltje is kiválóan szerepel, Callum Ilott, Mick Schumacher és Robert Svarcman pillanatnyilag a bajnokság első három helyét foglalja el, és a Ferrari jubileumi, 1000. Forma–1-es futamát jelentő hétvégi Toszkán Nagydíjon egyikük, a kis Schumacher F1-es autót is vezet majd – írja a német RTL-re hivatkzva a vezess.hu.

A csatorna szerint a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia az első szabadedzésen kap majd lehetőséget, a péntek délelőtti 90 percet valamelyik Ferrari-motorpartner, azaz az Alfa Romeo vagy a Haas egyik autójában töltheti majd.

A kis Schumacher vezetett már Forma–1-es autót, tavaly tavasszal a bahreini tesztelésen egy-egy napot kapott a Ferrari és az Alfa Romeo autójában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Nagyon lassan gyógyulnak a költségvetés fájdalmas sebei

Nagyon lassan gyógyulnak a költségvetés fájdalmas sebei

Az év első három hónapjában az áfabevételek még mindig gyengén muzsikálnak, a kamatkiadások mindenre rátelepednek, a közösségi közlekedésre most kirívóan többet költ az állam, viszont a rezsivédelmi kiadások visszafogottabbak. Ezt lehet kiolvasni az államháztartás idei első negyedéves részletes folyamataiból, ami tulajdonképpen nem hozott nagy meglepetéseket, hiszen a magyar gazdaság tavalyi recesszióból történő kilábalása is lényegesen lassabb, mint korábban várták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×