eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Burján Csaba (b) a rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokság 500 méteres selejtezőjében Szófiában 2019. március 8-án. Jobbról a koreai Li Dzsune Szeo.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nagy baleset érte az olimpiai bajnokot

Burján Csabának egy hetet kellett pihenni, de már újra edzésbe állt.

Elektromos rollerrel szenvedett balesetet a rövidpályás gyorskorcsolyázó Burján Csaba, ahogy a sportnapilapnak felidézte, megnyalta a betont.

„A világomat sem tudtam, a járókelők hívtak orvost, akinek még a nevemet sem tudtam megmondani – kiesett néhány óra az életemből. Bevittek a kórházba, ott összevarrták a sebet, és megállapították, hogy agyrázkódást szenvedtem. Egy hétig nem is csinálhattam semmit. Egy ideget ért az ütés, amikor bevertem a fejem a betonba, ott még néha érzek egy kis zsibbadást, de szerencsére jól vagyok, most már edzeni is tudok” – mondta a versenyző.

Burján Csabát Kínát becsmérlő megjegyzése miatt az olimpiai keret edzéseitől eltiltották, így most a juniorokkal készül.

„Az eltiltásom egyik nagy pozitívuma lehet, hogy ezúttal másként készülök, más ingerek érnek, ez pedig kizökkenthet a monotonitásból, az évek alatt megszokott rendszerből. Ebből még profitálhatok is” – nyilatkozta, hozzátéve, hogy keményen dolgozik és nincs gond a formájával. Kiemelte, hogy a múltat lezárta, és továbbra is a még jobb eredményeket hajtja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×