eur:
395.36
usd:
364.73
bux:
65551.46
2024. március 19. kedd Bánk, József
A súlyos betegség után, életének 48. évében elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó emlékére tartott gyertyagyújtás résztvevői a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodánál 2020. június 18-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

In memoriam Benedek Tibor - Így hömpölygött a néma sokaság a Margitszigeten

A késő esti sötétben is még ezrek várakoztak némán, hogy leróják tiszteletüket a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó emléke előtt.

A csütörtök reggel hosszan tartó, méltósággal viselt, súlyos betegségben elhunyt háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó tiszteletére este gyertyás főhajtást szervezett a Magyar Vízilabda Szövetség és klubja, az UVSE.

A sportági szakportál, a VLV Facebook-oldalán egy hosszabb videón is látható, hogy mennyien érkeztek a szigetre.

(Videó: vlv.hu / Stuber Sándor)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Ukrajna közben egy átfogó orosz offenzíva elhárítására készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×