eur:
393.87
usd:
369.01
bux:
65705.51
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Shane Tusup az olasz Ilaria Cusinato edzője figyeli a női 400 méteres vegyesúszás döntőjét a budapesti úszó világkupán a Duna Arénában 2019. október 5-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kiderült, ki oldja meg, hogy Shane Tusup szerepeljen a Katinka-filmben

A három olimpiai bajnoki címet "összetanító" edző interjút adott egy magyar lapnak.

Budapesten rendezkedett be barátnőjével Shane Tusup, Hosszú Katinka korábbi edző-férje - derül ki az úszóedző Borsban olvasható interjújából.

Az elegáns lakás mellett egy irodája is van már a hajnali és késő esti munkákhoz, illetve ez olyan hely is lehet, ahol későbbi YouTube-videóit felvehetik - ezekkel inspirálná nézőit, rajongóit. "Az a cél, hogy amibe belekezdünk, pozitív hatással legyen az emberekre, és még jobban be tudjam vonni őket. Ha elkészül a megfelelő koncepció és a körülöttem élők, valamint a követők egyetértenek, akkor arra is kész vagyok, hogy többet mutassunk a magánéletünkből" - mondta.

A koronavírus-helyzetben külön köszönetet mond a honi úszószövetségnek, hogy tanítványainak segített a "megfelelő edzési körülmények megteremtésében". Versenyzői közül Szilágyi Liliána válogatott úszó, de számára is "lehetne sokkal rosszabb is a helyzet", ráadásul

"az olimpia elhalasztása komoly lehetőség Lilu számára és nagyban fogja segíteni, hogy tovább fejlődjön", számára "világraszóló sikereket" prognosztizál.

A Hosszú Katinkáról szóló, készülő filmről is kérdezték. Az ő információja az, hogy a film rendezője és producerei mindent megtesznek azért, hogy ő is bekerülhessen az alkotásba, ami "nélküle nem lenne teljes".

A golfról is beszélt: azt az úszóedzőség idejére jegeli, de reméli, Budapesten talál edzéslehetőséget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Megint ütöttek egyet a forinton

Megint ütöttek egyet a forinton

Szerdán gyengült a dollár ez elmúlt napok jelentős erősödését követően, ez pedig a forintnak is segített: az euróval szemben a 393-as, a dollárral szemben pedig egészen a 368-as szintekig erősödött vissza a magyar fizetőeszköz. Ezt követően csütörtök reggel is tovább tudott erősödni a forint, egészen 392-ig jutott az euróval szemben, itt azonban elfogyott a lendület és már délelőtt 394 közelébe visszaütötték a magyar fizetőeszközt. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×