eur:
394.03
usd:
365.68
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Kanadai Nagydíjának harmadik szabadedzésén a montréali Gilles Villeneuve versenypályán 2019. június 8-án, a futam előtti napon.
Nyitókép: MTI/EPA/Valdrin Xhemaj

Újabb Forma-1-es nagydíjat töröltek

A június 14-re kiírt Forma-1-es Kanadai Nagydíj marad el, így leghamarabb június végén rajtolhat el a 2020-as szezon.

A montreali házigazdák kedden közölték, hogy a koronavírus-járvány miatt nem tudják megrendezni az eseményt a kiírt időpontban. Ezzel a 22 futamosra tervezett idény kilencedik viadalát halasztották el vagy törölték a versenynaptárból.

Korábban Jean Todt, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke azt mondta, vizsgálják annak a lehetőségét, hogy nézők nélkül rendezzék meg az idei futamokat.

A Forma-1 71. idénye március közepén rajtolt volna Ausztráliában, de röviddel az első szabadedzés előtt törölték a teljes versenyhétvégét Melbourne-ben. Ezután sorrendben a bahreini, a vietnámi, a kínai, a holland, a spanyol, a monacói és az azeri viadalt is törölték. Jelen állás szerint leghamarabb a június végére tervezett Francia Nagydíjjal kezdődhet a szezon.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×