eur:
389.35
usd:
363.6
bux:
68049.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője a 100 méteres mellúszás döntőjében az úszók 12. rövidpályás országos bajnokságán a százhalombattai Kiss László uszodában 2015. november 12-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Shane Tusup újabb meglepő szakítása

Kettővel kevesebb versenyzője lett az amerikai edzőnek.

Nagy tervekkel kezdte meg a közös munkát nyáron Shane Tusup és az olasz Ilaria Cusinato. A cél az volt, hogy az olasz úszó legyőzze Hosszú Katinkát a 2020-as olimpián. Az első összecsapás azonban mutatta, hogy ez nem lesz könnyű, a budapesti világkupán a magyar olimpiai bajnok 14 másodperccel előzte meg Cusinatót.

Shane Tusup csapatához csatlakozott és Olaszországba költözött a 15 éves Bujdosó Zsombor, aki már korábban volt az amerikai tanítványa. Később Földházi Dávid és Szilágyi Liliána is bejelentette, hogy Tusuppal készül együtt. Előbbi a döntését akkor azzal indokolta, hogy nehéz időszakon van túl, de Shane-nel a kapcsolata több annál, mint edző és sportoló. Ő az egyetlen, aki úgy tudja motiválni, hogy a mindennapi edzést a maximumon végezze el.

A helyzet azonban gyorsan változott. Az SzPress értesülése szerint Földházi hozzáállásával elégedetlen volt a tréner, ezért kitette őt a csapatából. Egy illetékes szerint az ifjúsági Eb-győztes és olimpikon úszónak továbbra is kirívó a viselkedése és az edzésekhez sem megfelelő a hozzáállása.

A Blikk úgy tudja, hogy Cusinato is szakított Tusuppal. Az olasz versenyző maga határozott úgy,

visszatér korábbi klubjához.

A felek szakítását többek között az is alátámasztja, hogy Cusinato Instagram-oldaláról az összes fotó eltűnt, amelyen volt trénere és a csapat többi tagja szerepel.

Földházi és Cusinato elutazott a kazanyi világkupára, ahol Tusup nem lehet ott, mert nem kapott vízumot.

Közben egy lengyel úszó, Wojciech Wojdak a napokban jelentette be, hogy Tusuppal dolgozik együtt.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×