eur:
394.47
usd:
370.34
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Spa-Francorchamps, 2017. augusztus 27.Mick Schumacher, a német Michael Schumacher egykori hétszeres Forma-1-es autós gyorsasági világbajnok 18 éves fia bemutató kört készül vezetni egy Benettonnal az apja első Forma-1-es futamgyőzelme 25. évfordulójának tiszteletére a spa-francorchampsi pályán a Forma-1 Belga Nagydíja előtt, 2017. augusztus 27-én. (MTI/EPA pool/Stephanie Lecocq)
Nyitókép: MTI/EPA pool/Stephanie Lecocq

Pár nap és Schumacher volán mögé ül a Forma-1-ben

A Ferrarival tesztelhet a hétvégi Bahreini Nagydíj után, majd a partneristállóval, az Alfa Romeóval gyakorolhat egybehangzó médiainformációk szerint.

Az autosport.com és a motorsport.com szakportál azt írta, hogy a hétvégi Bahreini Nagydíjat követő tesztelés során a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fia, Mick Schumacher előbb az olasz csapattal, majd a partneristállóval, az Alfa Romeóval gyakorolhat.

A tesztelés jövő kedden és szerdán lesz, a hírt egyelőre nem erősítették meg hivatalosan.

A 20 éves német pilóta tavaly megnyerte a Forma-3-as Európa-bajnokságot, a hétvégén pedig bemutatkozik a Forma-1 előszobájának tartott Forma-2-ben. Január óta a Ferrari utánpótlás-akadémiájának tagja.

A hét elsőségével rekorder Michael Schumacher ötször a Ferrarival lett világbajnok, kétszer a Benettonnal nyert. Az 50 éves sportember 2013. december 29-én síbalesetet szenvedett a franciaországi Méribelben. Súlyos fejsérülése miatt sokáig mesterséges kómában tartották, majd 2014 szeptembere óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják. Állapotáról a család nem hoz nyilvánosságra részleteket.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×