eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Spa-Francorchamps, 2017. augusztus 27.Mick Schumacher, a német Michael Schumacher egykori hétszeres Forma-1-es autós gyorsasági világbajnok 18 éves fia bemutató kört készül vezetni egy Benettonnal az apja első Forma-1-es futamgyőzelme 25. évfordulójának tiszteletére a spa-francorchampsi pályán a Forma-1 Belga Nagydíja előtt, 2017. augusztus 27-én. (MTI/EPA pool/Stephanie Lecocq)
Nyitókép: MTI/EPA pool/Stephanie Lecocq

Ismét Schumacher vezetheti a Ferrarit

Mick Schumacher tesztpilótai feladatokat kaphat a Ferrarinál az idei Forma-1-es szezonban.

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia lehet a befutó a Ferrari – Pascal Wehrlein melletti – tesztpilótai ülésére - írta a Nemzeti Sport Online a motorsport.com olasz kiadása alapján. Vagyis a 19 éves német versenyző a tapasztalatlan pilóták tesztjén is az autóba ülhet, ha aláírja a Ferrari akadémiájához kötő szerződést.

A négy szezonközi tesztnapból kettőn olyan versenyzőknek kell lehetőséget biztosítani, akik korábban maximum két F1-es versenyen indult. Tavaly Antonio Giovinazzi megfelelt ennek a feltételnek, ám ő a Sauberhez igazolt, míg Pascal Wehrlein két – majdnem – teljes szezont töltött már versenyzőként a mezőnyben.

A Ferrari akadémiájával jelenleg szerződésben lévő pilóták közül Mick Schumacher a tavalyi F3-as Európa-bajnoki címének köszönhetően mindenkit megelőzne a házon belüli rangsorban, így ő vehetne részt az idényközi teszteken.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×