eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Twitter

Zokogott a német-holland rangadó játékvezetője

A román Ovidiu Hategan a Nemzetek Ligája-rangadó közben tudta meg, hogy elhunyt az édesanyja.

A 2-2-es döntetlen véget érő mérkőzés után a hollandok védője, Virgil van Dijk vigasztalta a játékvezetőt. A gelsekircheni meccset levezette Hategan, de amint lefújta a találkozót, kitörtek belőle az érzelmek. A Liverpool hátvédje ekkor ment oda hozzá, hogy megtudakolja, mi történt.

"Összetört, ott állt könnyekkel a szemében, mert elvesztette az édesanyját - mondta Van Dijk. - Sok erőt kívántam neki, és azt mondtam, jól vezette a meccset. Apróság, de remélem, segített neki."

Van Dijk egyébként kulcsszerepet játszott a meccsen, mert hiába szerzett kétgólos vezetést a már a meccs előtt biztos csoportutolsó Németország Werner és Sané révén, az utolsó percekben előbb Promes szépített, majd Van Dijk egyenlített, és ezzel Ronald Koeman válogatottja jutott a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe, ahol még a házigazda Portugália, Anglia és Svájc játszik majd júniusban.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×