eur:
393.3
usd:
367.44
bux:
67062.43
2024. április 26. péntek Ervin

Újabb rangadót bukott el a Bréma

Alig egy hét alatt jelentősen csökkent a Werder Bremen esélye a német labdarúgó Bundesliga megnyerésére. A brémaiak a múlt vasárnapi, Schalke elleni 2-0-ás kudarc után a 21. fordulóban 4-1-re kapott ki a Stuttgart otthonában.

A Werder Bremen őszi első volt és egy héttel ezelőtt még vezette a tabellát. A Schalke elleni kudarc után most még gyengébb játékkal rukkoltak elő Diegóék.

A Stuttgart már a harmadik percben megszerezte a vezetést, majd Hilbert gólja után bő tíz perccel Gomez duplázta meg a hazaiak előnyét.

A brémaiak irányítója, Diego a 21. percben még szépített, de a hátvédsor ezután sem állt a helyzet magaslatán, így hiába birtokolta valamivel többet a labdát a korábbi listavezető, még két Stuttgart-gól esett a rangadón.

A 33. percben a balhátvéd Magnin, majd a hajrában Streller iratkozott fel a gólszerzők közé. A stuttgartiak fölényes sikeréhez nem kis részben járult hozzá Hildebrand kapus, aki többször is kifogott a Bréma támadóin.Az éllovas nem hibázott Dárdaiék ellen

A tabella élén álló Schalke tökéletesen kihasználta a Werder Bremen újabb vereségét. A gelsenkircheni gárda 2-0-ra legyőzte a Herthát, így előnye már hat pont a tabellán Thomas Schaaf vezetőedző legénységével szemben. Dárdai Pál, a Hertha középpályása végigjátszotta a meccset.

További eredmények:
Mainz-Cottbus 4-1
Hamburg-Dortmund 3-0
Mönchengladbach-Aachen 0-0
Leverkusen-Frankfurt 2-2.

Pénteken este, a 21. forduló nyitó meccsén Huszti Szabolcs együttese, a Hannover 2-2-es döntetlent játszott a vendég Wolfsburggal. A magyar válogatott középpályás aktívan játszott, szinte minden hazai támadásban szerepet vállalt, de a meccs hajrájához közeledve elfáradt, így edzője a 82. percben lecserélte.

A Bayern München-Bielefeld és a Bochum-Nürnberg meccs egyaránt vasárnap délután öt órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×