eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Beckham góllal tért vissza a Realba!

Álomszerűen tért vissza a Real Madridba David Beckham: az angol középpályás gólt lőtt a Real Sociedad otthonában 2-1-re megnyert meccsen a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A szakadó esőben lejátszott mérkőzésre - Beckhammel ellentétben - a kapusok aligha emlékeznek vissza szívesen.

Beckham legutóbb öt héttel ezelőtt, a Deportivo La Coruna ellen elveszített meccsen szerepelt a Real Madridban, amelynek olasz vezetőedzője, Fabio Capello később kilátásba helyezte, hogy a szigetországi sztár többet nem is léphet pályára a királyi gárdában.

A nehéz természetéről és kiemelkedő eredményeiről egyaránt ismert tréner - nem tudni, hogy vezetői, csapat- esetleg szurkolói nyomásra vagy saját meggyőződéséből - pénteken úgy nyilatkozott: profi mentalitása és példás edzésmunkája miatt ismét számít Beckhamre, az angol játékos pedig rögtön a kezdőcsapatban találta magát a Real Sociedad ellen.

Casillas meglepő bakija

A kiesés ellen küzdő San Sebastian-i együttes nem volt tekintettel az utolsó galaktikus vissztérésére, és Iker Casillas hajmeresztő hibája után már a nyolcadik percben vezetést szerzett.

A madridiak spanyol válogatott kapusa egy lövés után a labdát Aranburu elé ütötte a labdát, a középpályásnak pedig nehéz lett volna hibázni, simán a kapuba fejelt.Beckham és az álomgól

A Real Madrid sokáig nem veszélyeztette a hazaiak kapuját, de a 36. percben egyenlített: Beckham mesteri szabadrúgásából Claudio Bravo, a Sociedad kapusa nem sokat látott, a labda pedig a jobb alsó sarokban kötött ki.

A Los Angeles Galaxy csapatához szerződött angolt hatalmas ünneplésben részesítették madridi csapattársai - ezzel is jelezve, hogy milyen nagyra becsülik.

Újabb kapushiba

A szünet után nem kellett sokat várni a Real második góljára: a fiatal Torrez Gómez beadása után Ruud van Nistelrooy simán megelőzte a bizonytalanul mozgó Bravót, a holland csatár fejjel megszerezte szezonbeli 11. bajnoki találatát.

A Real Sociedad helyzetét ismerve nem adhatta fel a küzdelmet, de a támadók elpuskázták a ziccereket, egyszer Casillasnak hatalmasat kellett védenie. Beckham végigjátszotta a találkozót, a 76. percben felkerült a neve a sárga laposak közé is, bár ez aligha rontotta el az örömét.

A Real Madrid ismét nem futballozott igazán látványosan, de ezzel a győzelemmel egyelőre biztosan nem szakad le az éllovasoktól. A listavezető és címvédő Barcelona vasárnap 19 órától a vendég Santanderrel küzd meg.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×