eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nagy Feró a Beatrice együttes koncertjén a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdőn 2017. július 20-án.
Nyitókép: Veres Nándor

Megszólalt Nagy Feró, ezt gondolja fia távozásáról a Beatricéből

Két tag is távozik a zenekarból, az egyikük ráadásul Nagy Feró fia, Hunor.

Ahogy az Infostart is megírta, a Beatrice Facebook-oldalán jelentették be, hogy kilép a legendás zenekarból a frontember fia, Nagy Hunor Attila és Kékkői Zalán is, de egyikük sem indokolta a döntését.

A Blikk úgy tudja, az elhatározásuk már egy ideje érett, nem hirtelen felindulás miatt lépett ki a két zenész. Nagy Feró a portálnak azt mondta, szomorú, amiért fia kivált a zenekarból, ugyanakkor nagyon büszke rá és továbbra is támogatja őt. Arról is beszélt, hogy a fia változást akart, fiatalosabb zenét akar játszani, és ezt a döntését elfogadja. "Nem mondom, hogy a lelkem ebben nem sérült, de közben büszke is vagyok rá" – mondta Nagy Feró.

A Beatrice azonban nem áll le, a frontember szerint szükség esetén egy gitárossal is fel tudnak lépni, illetve vannak dobos barátai, akik bármikor beugorhatnak. Azt még nem tudja, kikkel szeretné bővíteni a Beatricét, de tervei szerint áprilisban be tudja majd mutatni az új formációt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×