eur:
389.28
usd:
362.67
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Mick Jagger, a Rolling Stones angol rockzenekar énekese a The Burnt Orange Heresy című filmjének bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 76. Velencei Filmfesztiválon 2019. szeptember 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Claudio Onorati

Feketében érkezett a Rolling Stones

Új albumot jelentet meg Hackney Diamonds címmel a Rolling Stones - jelentette be az együttes szerdán a kelet-londoni Hackney Empire színházban. Tizennyolc év után ez lesz a híres brit rockegyüttes első albuma, amelyen eredeti szerzemények szerepelnek.

"Azért vagyunk itt, hogy bemutassuk az új kislemezünket, amelynek a címe Angry, és a videóját. Az Angry az első kislemez az új albumunkról, amelynek a címe Hackney Diamonds - ezért is vagyunk Hackneyben -, és amely október 20-án jelenik meg" - mondta az együttes frontembere, a 80 éves Mick Jagger az online élőben közvetített eseményen, amelynek házigazdája Jimmy Fallon amerikai tévés műsorvezető volt.

Mick Jagger, Keith Richard és Ronnie Wood - a 61 éve alakult együttes túlélő magja - feketébe öltözve, taxin érkezett a színházba.

A rajongók azóta vártak erre a bejelentésre, hogy egy rejtélyes reklám jelent meg a múlt hónapban az új album címével, és az Angry videójából részleteket tettek közzé a don'tgetangrywithme.com honlapon.

Az album, amelynek címe - hackney-i gyémántok - a törött üvegre használt régi kelet-londoni szlengből ered, az első lemezük, amióta az együttes dobosa, Charlie Watts 2021 augusztusában elhunyt.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×