eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Berlin, 2018. június 23.Mick Jagger, a Rolling Stones brit rockzenekar énekese a No Filter című európai turnéjuknak a berlini Olimpiai Stadionban adott koncertjén 2018. június 22-én. (MTI/EPA/Hayoung Jeon)
Nyitókép: MTI/EPA/Hayoung Jeon

Új Rolling Stones-nóta Stevie Wonderrel és Lady Gagával - videó

Gospel, soul, blues műfajok közt kanyarog.

Lady Gagával és Stevie Wonderrel készített új dalt a Rolling Stones - olvasható a 24.hu portálon.

A közel 20 év után októberben megjelenő új Stones-albumnak ("Hackney Diamonds") ez a másodikként napvilágot látó opusa ("Sweet Sounds of Heaven"):

  • hét és fél perc hosszú
  • gospel, soul, blues műfajok közt kanyarog.

Mutatjuk:

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×