INFORÁDIÓ 
2020. június 3. szerda
Klotild

andy vajna

vajna tímea

fotógráfus

Képekkel búcsúzott férjétől Vajna Tímea

Infostart

A 75 évesen elhunyt Andy Vajna özvegye eddig nem reagált a halálhírre.

Andy Vajna hosszú betegség után, vasárnap hunyt el budapesti otthonában. Halála idején felesége külföldön volt, vasárnap repült haza. A médiában nem reagált férje halálára, most Instagram-oldalára posztolt néhány sort és pár fotót.

Azt írta, még nem fogta fel, hogy nem ölelheti át többé férjét. "Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál - most hirtelen itt hagytál. A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád!" - írta Vajna Tímea.

Bár sokan tudták, hogy egészségügyi problémák gyötrik, Andrew Vajna halálhíre mégis megdöbbenést váltott ki kollégái és ismerősei körében. A Blikk információi szerint a producer otthonában, az ágya mellett esett össze, a szőnyegen találtak rá. Vajna ugyanis szokásával ellentétben nem érkezett reggelizni, ezért a gondnok felment a hálószobájába.

Felesége, Vajna Tímea vasárnap utazott Budapestre, a tragédia időpontjában az Egyesült Államokban volt. A lap úgy tudja, Andy Vajna szombat este barátokkal vacsorázott, és semmilyen előjelét nem lehetett látni a tragédiának, ami éjszaka vagy hajnalban következhetett be.

Andy Vajna 2013. nyarán volt az InfoRádió Arénájának a vendége:

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018