eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Two horses on the loose bolt through the streets of London near Aldwych. Picture date: Wednesday April 24, 2024. (Photo by Jordan Pettitt/PA Images via Getty Images)
Nyitókép: Jordan Pettitt - PA Images/Getty Images

Elszabadult, a forgalomban vágtázó lovak okoztak pánikot Londonban - videók

Öt ember megsérült szerdán, miután a Household Cavalry nevű katonai egység több lova elszabadult és végigszáguldott London belvárosán.

Szerda délelőtt öt ló szabadult el és vágtatott át London belvárosán. A videók szerint több állat megsérülhetett (egyes felvételeken vérző állat is látható), a lovak menekülése miatt öt ember is sérüléseket szenvedett.

A Household Cavalry lovasság tagjai (hat katona és hét ló) egy hosszabb gyakorlaton vettek részt a vezérőrnagyi szemle előtt, amelyre csütörtökön kerül sor a Hyde Parkban (minden lovasnak, aki részt vesz a király születésnapját ünneplő felvonuláson, előzetesen át kell esnie egy ilyen vizsgán). A BBC azt írta, hogy az állatok egy, a Buckingham-palotához közeli építkezésről származó nagyobb zaj miatt ijedtek meg, négy levetette magáról a lovasát és egy ötödik lóval együtt elszáguldottak.

Néhány ló ütközött a forgalomban részt vevő járművekkel, és a felvételek szerint legalább két állat megsérült. Az egyik egy emeletes turistabusz szélvédőjének vágódott.

Két ló igen messzire jutott: Limehouse-ban fogták el őket, öt mérföldre onnan, ahonnan elindultak.

A mentőket három helyszínre riasztották az incidensek miatt, négy embert pedig kórházba szállítottak - közölte a mentőszolgálat.

Végül mind az öt lovat befogták és elszállították egy katonai bázisra. Jelenleg állatorvos vizsgálja meg őket.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×