eur:
389.62
usd:
362
bux:
68452.81
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Airline pilot in cockpit watching landscapes, Dubai, United Arab Emirates
Nyitókép: Karim Nafatni/Getty Images

Egyszer csak szembejött egy repülőgép az út fölött pár méterre – videó

Vérfagyasztó felvételt közöltek Törökországból.

Kényszerleszállást hajtott végre a török légierő C-160-as szállítógépe - tudósít az Airportal.hu.

A Transall C-160 szállítógép műszaki hiba miatt hajtott végre kényszerleszállást gyakorlórepülés közben Kayseriben, Közép-Törökországban.

A Kayseri 12. Légi Szállítási Bázis Parancsnokságról egy tervezett gyakorlatra történő felszállás során a személyzet egyelőre nem részletezett műszaki hibát észlelt, és emiatt azonnal visszafordult a repülőtérre, ahol később le is szállt.

A repülőgép komoly károkat szenvedett, de a török védelmi minisztérium megerősítette, hogy személyi sérülés nem történt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Több lesz a zöld fejlesztés, ha női menedzser vezeti a céget

Több lesz a zöld fejlesztés, ha női menedzser vezeti a céget

Egészen friss kezdeményezés az idén februárban indult EU Women Climate Leaders Network, amely a női vezetők bevonásával szeretne hozzájárulni a környezetbarát innovációk számának növeléséhez a nagyvállalati szektorban. Több kutatás is azt támasztja alá ugyanis, hogy a nők által vezetett vagy tulajdonolt cégeknél több és hatékonyabb zöld fejlesztés valósul meg. A szervezet életre hívó konferencia tanulságairól Simon Anita, az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. fenntarthatóságért és körforgásos gazdaságért felelős vezérigazgató-helyettese beszélt a Portfolio-nak, aki egyetlen magyar meghívottként vett részt a hálózatot megalapító Európai Beruházási Bankcsoport (EIB) rendezvényén.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×