eur:
389.05
usd:
364.09
bux:
68039.1
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Unsplash.com

Videón a vidámparki horror: 15 métert zuhantak a vendégek

Legalább 16 ember megsérült.

India Pandzsáb államában, Mohaliban vasárnap megtörtént minden vidámparkba járó rémálma: a 15 méteres szabadesés-torony meghibásodott és az esés végén nem fékezett, ezért a rajta ülő 50 emberrel a földbe csapódott a korong – írja a 444.hu.

Legalább 16 ember, nők és gyermekek megsérültek, az alábbi videón látszik, hogy voltak, akik kirepültek az ülésből.

Az Insider szerint vasárnap estig nem érkezett jelentés halálos áldozatokról, ám többen kórházba kerültek. Szemtanúk szerint a vásáron, ahol a torony működött, nem volt mentőautó.

Az üzemeltetők technikai hibára hivatkoztak és azt mondták, együttműködnek a hatóságokkal, miután a mohali rendőrség vizsgálatot indított.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×