eur:
394.4
usd:
370.04
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay.com

Puma vackolta be magát egy középiskolai osztályterembe

Az ijedtnek tűnt állat nem akaródzott elhagyni a bútorok nyújtotta védelmet.

Betévedt egy kaliforniai középiskola egyik osztálytermébe egy puma, amire végül egy íróasztal alatt összegömbölyödve találtak rá – írja az Independent cikke alapján a Noizz.hu.

A fiatal állatot a Pescadero középiskola dolgozói fedezték fel, amikor a szerda reggeli nyitásra készültek, ismertette a San Mateo megyei seriffhivatal. A rend őrei hozzátették: egy dolgozó vagy diák sem került veszélybe.

A rendőrök megpróbálták kiengedni a pumát, de az ijedtnek tűnt állat nem akaródzott elhagyni a bútorok nyújtotta védelmet, így végül a seriffhivatal úgy döntött, hogy a tanítási napra a teremben maradhat. Közlésük szerint az iskolában az órákat a szokott módon megtartották, csak az érintett termet nem használták.

A nagymacskát végül a vadőrség távolította el kora délután. A pumát egy helyi állatkertbe szállították vizsgálatokra, és ha egészséges, akkor várhatóan visszaengedik a vadonba.

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×