eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Nyitókép: Twitter/MFA Russia

Kijött egy videó arról, hogyan adják meg magukat az azovsztali harcosok

Az orosz védelmi minisztérium tette közzé.

Több hullámban távoznak az oroszország által neonácinak titulált Azov ezred fegyveresei és ukrán katonák a körbezárt mariupoli Azovsztal acélműből. Egy ilyen esetről adott ki videót az orosz védelmi minisztérium a Twitteren.

Azt írták, hogy az elmúlt 24 órában 694 fegyveres adta meg magát, összesen pedig 959. A sérülteket sürgős orvosi ellátásban részesítik.

Oljonivka, 2022. május 18.
A mariupoli Azovsztal acélmű területéről evakuált ukrán katonákat szállító buszokat kísérnek orosz járművek az önhatalmúlag kikiáltott
A mariupoli Azovsztal acélmű területéről evakuált ukrán katonákat szállító buszokat kísérnek orosz járművek az önhatalmúlag kikiáltott "Donyecki Népköztársaság" ellenőrzése alatt álló Oljonivka börtönébe 2022. május 17-én. Aznap több mint 260 ukrán harcos - sokan közülük sebesültek - hagyhatta el az acélmű területét. MTI/EPA/Alessandro Guerra

Címlapról ajánljuk
Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az ATP-világranglista 37. helyezett játékosa az InfoRádió Aréna című műsorának vendége, és elmesélte, hogyan lett belőle teniszező, milyen hullámvölgyek voltak a pályafutásában és mennyire változtatta meg az életét a Carlos Alcaraz elleni tavaly májusi győzelem. Kiderült, hogy melyik borítást szereti a legjobban, hány versenyen játszana a szíve szerint, és minek örülne tíz év múlva.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Izrael teljes készültségben, Biden váratlanul visszatért Washingtonba

Izrael teljes készültségben, Biden váratlanul visszatért Washingtonba

Izrael szombaton az iráni támadás veszélye miatt lemondta a peszáchi ünnepre tervezett iskolai kirándulásokat és ifjúsági programokat, valamint teljes készültségbe helyezte a fegyveres erőket, több tucat harci repülőgépet állítva hadrendbe - jelentette be Daniel Hagari ellentengernagy a Reuters tudósítása szerint. Eközben Joe Biden amerikai elnök szombaton délután megszakította delaware-i hétvégi programját, hogy Washingtonban konzultáljon nemzetbiztonsági csapatával a Közel-Keleten zajló eseményekről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×