eur:
392.82
usd:
367.86
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Cavan Images/Getty Images

Balesetező gazdája és annak utasa életét is megmentette a német juhász – videó

A Tinsley névre keresztelt egyéves kutya hamburgert kapott a tettéért. A gazdáját ittas vezetéssel vádolják.

Január 3-án, hétfőn éjjel találtak rá a rendőrök egy kóborgó német juhászkutyára a New Hampshire állambeli Lebanon egyik hídján. A helyi rendőrség szóvivője kedden a NBC5 Newsnak elmondta, hogy rendőrök először azt hitték, hogy a kutya elkóborolt, meg is próbálták befogni, majd azt tűnt fel nekik, hogy mintha a kutya azt akarná, hogy kövessék őt. A rendőrök a Tinsley névre keresztelt kutya iránymutatásával észak felé haladtak, majd nem sokkal később egy sérült szalagkorláthoz értek. Miután az egyéves német juhász az árokba bámult, a rendőrök felfedezték, hogy egy felborult jármű van ott – idézi a történteket a Telex.

Az összetört kisteherautóban két súlyosan sérült embert találtak, az egyikük Tinsley gazdája, Cam Laundry volt, akit ittas vezetéssel vádol a New Hampshire-i rendőrség. A rendőri segítség után mentőcsapat is érkezett a helyszínre, akik elmondták, hogy Tinsley végig a gazdája mellett ült nyugodtan a helyszíni orvosi vizsgálatok végéig. Az egyéves német juhász két ember életét is megmentette, mert ha senki nem talál rájuk időben, nagy valószínűséggel halálra fagytak volna az összetört autóban. A hőstettéért Tinsley a sok köszönet mellé hamburgert és vadhúst is kapott gazdájától.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×