INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 30. szerda
Jeromos

toborzás

bkv

munkaerő

fizetés

Védőmaszkot viselő utasok a Széll Kálmán téri metróálllomás mozgólépcsőjén 2020. április 27-én. Ettől a naptól csak sállal, kendővel vagy maszkkal eltakart arccal szabad felszállni a fővárosi tömegközlekedés járataira, s így lehet csak boltba menni és taxival utazni a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében. Az intézkedés nem vonatkozik a 6 éven aluli utasokra. A rendelkezés betartásának elősegítése érdekében a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Főpolgármesteri Hivatal több csomópontban mosható és vasalható textilmaszkot oszt az utazóknak.

Emeli a tétet a BKV, már 320 ezres bruttó bért kínálnak

Infostart

Fontos kritérium a stressztűrés és az ápoltság, a változásokhoz való igazodás képessége.

Utaskoordinátorokat keres új kampányában a BKV, többek között a saját járműveiken hirdetve - adta hírül a Pénzcentrum. A fővárosi közlekedési cég olyan munkatársakat keres, akik ügyfélbarát megközelítéssel ösztönzik a jegy- és bérletvásárlást, illetve a metróbejáratoknál és a felszíni járatokon az utazás megkezdése előtt ellenőrzik, hogy az utazási feltételeknek megfelelően veszik-e igénybe a szolgáltatásokat az utazók. További feladat az utasok informálása.

Az elvárások között szerepel az ápolt megjelenés, a büntetlen előélet, és a középfokú végzettség. Fontos az is, hogy a jelentkezők gyors helyzet- és problémafelismeréssel, rendszerszintű innovatív gondolkodással rendelkezzenek. Elengedhetetlen a stressztűrés és az alkalmazkodóképesség is.

Cserébe havi bruttó 320 ezer forintos alapbérre lehet számítani, az éves bruttó cafeteria 396 ezer forint. Ehhez kapcsolódik még a műszakpótlék valamint az alagúti pótlék.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018