eur:
394.25
usd:
365
bux:
65619.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A Telenor logója a Telenor Magyarország Zrt. törökbálinti székházán 2012. augusztus 1-jén.
Nyitókép: Mohai Balázs

Értéknövelt szolgáltatások irányába nyit a Telenor

Levelező- és fájlmegosztó rendszereket is adhat üzleti szolgáltatásában a jövőben a Telenor. A vállalat új üzleti területért felelős igazgatója az InfoRádióban közölte: egyre kiterjedtebbé és kényelmesebbé válik a társaság vállalkozásoknak szóló szolgáltatási csomagja.

Portfólióbővítésbe kezd a Telenor, vállalati és kisügyfelek számára egyaránt.

"Azon tranzakciók, amelyek kényelmesen otthonról vagy az irodából elvégezhetőek a vállalatok számára, vagy a döntéshozók otthonról megtehetik, azt végezzék el otthonról" - árulta el az InfoRádiónak a fejlesztések mozgatórugójáról Fülöp Gábor, a Telenor üzleti területért felelős igazgatója.

A közeljövőben tehát hang- és adathozzáférés mellett értéknövelt szolgáltatások területén is bővíteni kívánja üzleti portfólióját a nagyvállalat.

"Jelenleg is rendelkezünk olyan ügyfelekkel, akik okosmérőrendszereket üzemeltetnek a SIM-kártyákon keresztül, és fontos cél, hogy ne csak hozzáférésük legyen ezeknek az ügyfeleknek, hanem üzleti intelligenciát is használhassanak a későbbiekben.

Fülöp szerint az IT terület az, amit mindenki más mellett a Telenor is fejleszt, ezért fontos számukra, hogy olyan, harmadik fél által kifejlesztett szolgáltatásokat is integráljanak, amik az ügyfelek igényeit maradéktalanul kielégítik. Ilyen a levelezőrendszer, a fájlmegosztó, a vírusvédelmi rendszer, ezt a skálát a későbbiekben további elemekkel is bővíthetik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×