eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Szívós Balázs/Facebook

Magányosan bóklászó farkaskölyköt kaptak lencsevégre a Bükkben – videó

Különleges felvételt osztott meg egy erdész az oldalán, de azt nem árulja el, hogy pontosan hol került sor a találkozásra.

Munka közben egy farkaskölyökkel futott össze egy erdész a Bükkben, aki mindezt videóra is vette. A felvételt a 444.hu vette észre és osztotta meg. A férfi – mint azt a Facebook-oldalán írta –, már korábban is látott farkasokat a Bükkben, de kölyköt most először tudott videóra venni.

Hogy pontosan hol találkoztak, azt nem osztotta meg, mert ezzel is

védeni szeretné a farkasokat.

A hírportál megjegyzi, az már ideje tudható, hogy az Északi-középhegységben tartósan megtelepedtek és szaporodnak a farkasok, de a kölykökről eddig legfeljebb csak vadkamerás felvételek készültek. A farkas egyébként az emberre nem jelent veszélyt, itthon 2001 óta fokozottan védett fajnak számít.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×