eur:
394.12
usd:
364.9
bux:
65498.37
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay

Bevette magát egy medve a Mátrába

Egy házaspár alig hagyta el a sárga jelzésen Mátrafüredet, máris szembejött velük a jól megtermett állat.

Medvével találkozott a Mátrában egy házaspár - írta a kekesonline.hu alapján a Blikk. Vizet venni indultak a Rákóczi-forráshoz. Mátrafüredről a sárga jelzésen indultak el, de kisvártatva szembejött velük a megtermett medve, aki viszont talán jobban megijedt tőlük, mint ők tőle, mert elszaladt.

Kuli Bálint, a Veresegyházi Medveotthon vezetője hasonló esetekre azt tanácsolja, hogy medvével találkozva nagy zajt kell csapni, menekülni viszont tilos, mert akkor a medve azt gondolja, zsákmányról lehet szó, ráadásul futni, úszni és mászni is jobban tud az embernél.

Még egy jó tanács: nagyobbnak kell látszódni, mint a medve.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×