INFORÁDIÓ 
2020. február 28. péntek
Ákos, Bátor

lottóhúzás

lottó

nyertes

Lottószelvényt tölt ki egy nő a Szerencsejáték Zrt. Csalogány utcai lottózójában Budapesten 2019. március 22-én. Minden idők harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán.

Érdekes dolgok derültek ki a legutóbbi magyar lottómilliárdosról

Infostart

Az Ötöslottó főnyereményét utoljára még nyáron vitték el, az akkori szerencsés mintegy 1155 millió forintot, vagyis kicsit több mint egymilliárdot nyert.

A nagynyerteseknek lehetőségük van kitölteniük egy kérdőívet, amiben anonim módon beszámolhatnak arról, hogy milyen körülmények között nyertek, illetve, hogy mire költik a nyereményt, kinek adnak belőle és a többi. Ennek apropóján a Pénzcentrum megkereste a Szerencsejáték Zrt.-t, hogy kiderítse, ki volt az utolsó nagynyertes, aki hozzájárult az általa kitöltött nagynyertes-kérdőív publikussá tételéhez.

Az utolsó idei nagy lottónyereményt a júniusi ötöslottón zsebelhette be valaki. Azt tudni róla, hogy évtizedek óta, heti rendszerességgel játszik ötöslottót, de korábban még nem nyert hasonlóan magas összeget. Számait véletlenszerűen, speciális szelvényfeladási stratégia nélkül választotta ki. A megnyert összeg bizonyos részét pedig pénzügyi befektető segítségével fogja felhasználni. A nyertes úgy nyilatkozott:

esze ágában sincs abbahagyni a lottózást.

A portálnak a Szerencsejáték Zrt. azt is elárulta, hogy a nagynyertesek főleg állandó számokkal játszanak, de gépi játékokkal is nyertek már. Vannak olyan játékosok, akikre valóban illik a "szerencse fia" jelző, hiszen már több alkalommal is nyertek nagyobb összeget.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018